top of page
Snapchat-1987032917.jpg

SPØRSMÅL OG SVAR

De mest vanlige spørsmål vi får,prøver vi å svare her

Keratin 

Hvor lenge varer behandlingen?

Stor sett varer behandlingen ca 3 mnd, men det er veldig individuelt fra hår til hår.

Viktigste er at du følger våre råd, slik at behandlingen varer lengst mulig for deg.

Sliter behandlingen på håret?

Nei, behandlingen er en langvarig kur. Keratinbehandling og de andre behandlingene fra Cadiveu er på ingen måte skadelig og inneholder ingen skadelige kjemikalier.

Hvordan fungerer behandlingen?

Med hjelp av de naturlige ingrediensene Acai - en kraftig antioksidant- og aminosyren Arginin- en bestanddel i keratin- repareres hårstrået og oljen som brukes legger seg som en hinne for å beskytte håret. Oljen legger seg som en type protein hinne rundt skjellaget og håret blir glatt og mykt. Fordi behandlingen ikke er permanent, vil hinnen gradvis forsvinne og du kan fylle på med ny behandling om du ønsker å beholde det silkemyke, glatte resultatet. Dette er en behandling som gjør håret sunnere for hver gang man utfører den

Q & A: Mission & Values
DSC_6637.jpg

Negler

Blir mine egne negler svakere med akryl/gele?

Svaret er nei, mange er noe robuste med neglene når de får akryl eller gele, og det er faktisk slik at man må være forsiktig slik at du ikke får varige skader på din naturlige negl. His du ønsker å ta dem av, bør du gjøre dette hos en neglteknikker da de har riktig utstyr slik at din negler ikke blir ødelagte.

Kan alle ta akryl/gele?

Ja så lenge du er over 16 år og ikke har noen form for negl sykdommer.

Q & A: Mission & Values
received_10160019544870651.jpeg

Hår

Balayage eller striper?

Dette er en smakssak, vi bruker god tid på våre konsultasjoner slik at vi sammen kan komme frem til best ønsket resultat.

Q & A: Mission & Values
bottom of page